Skip to content
Politică

Angajari la Ambasada SUA la București. Ce condiții trebuie îndeplinite și care sunt salariile oferite

Ambasada SUA la București face angajari în perioada următoare.

Potrivit unei liste a posturilor disponibile la Ambasada SUA din Bucureşti, se caută persoane care să fie angajate pe posturile de management assistant și respectiv specialist investigații.

Ce exigenţe impun candidaţilor şi cu ce salarii ofertează candidaţii

Te califici pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, eşti absolvent al uneia dintre specializările: Relaţii Internaţionale, Business Management sau altă facultate cu profil economic; ai între trei şi şase ani experienţă în cercetare, reporting, suport logistic/administrativ, interpretarea normelor legale în vigoare. Candidatul potrivit pentru acest post are şi cel puţin doi ani experienţă în traduceri/interpretariat din engleză în română şi invers.

Candidatul ideal pentru acest post are bune cunoştinţe legislative în ariile de expertiză: proprietate, leasing, taxe; cunoaşte bine structurile administraţiei locale; are cunoştinţe bune despre Convenţia de la Viena cu privire la relaţiile diplomatice.

Candidatul selectat pe acest post va fi plătit cu un salariu brut lunar de 6.471 lei pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.

Ambasada SUA din Capitală angajează pe postul de specialist investigaţii.

Eşti eligibil pentru acest post dacă vorbeşti fluent limba engleză, şi eşti absolvent al facultăţii de Drept, Ştiinţe Politice, Relaţii Internaţionale sau al unei instituţii de învăţământ superior cu profil militar.

Ai, de asemenea, cei puţin cinci ani experienţă ca ofiţer de poliţie, din care minimum doi ani experienţă de investigaţii cu privire la traficul de droguri sau într-un domeniu conex.

Salariul brut lunar cu care angajatorii ofertează candidaţii e de 7.238 de lei pe lună, pentru un program de muncă de 40 de ore pe săptămână.

12 mai este termenul-limită de primire a CV-urilor pentru aceste posturi, informează rtv.net.

1 comentariu la “Angajari la Ambasada SUA la București. Ce condiții trebuie îndeplinite și care sunt salariile oferite

  1. Ce salarii de mizerie pentru cate iti cer sa stii si sa faci … cam 1000 euro sau dolari net lunar … Pentru acelasi job in America sau Europa de Vest castigi cateva mii de dolari/euro net pe luna …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *