Skip to content
Societate

Angajat al Penitenciarului Codlea, confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus

radiocluj.ro

Un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus, a anunţat Administraţia Naţională a Penitenciarelor, într-un comunicat de presă. Poliţistul de penitenciare a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul medical şi a purtat echipamentul de protecţie. A fost demarată o anchetă epidemiologică, mai arată ANP.

Vă informăm că, astăzi, 01.08.2020, un angajat al Penitenciarului Codlea a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2. Poliţistul de penitenciare a exercitat atribuţii de serviciu în sectorul medical, cu purtarea echipamentului de protecţie”, arată comunicatul de presă al ANP.

Sursa citată a adăugat că a fost demarată o anchetă epidemiologică: „Administraţia locului de deţinere a procedat la informarea Direcţiei de Sănătate Publică Braşov, ancheta epidemiologică fiind în curs. La nivel administrativ, se menţine aplicarea măsurilor de prevenţie, inclusiv a monitorizării medicale a persoanelor custodiate, până la acest moment nefiind identificată simptomatologie specifică”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *