Skip to content
Politică

Angajat Mega Image pensionat după un accident de muncă, dat în judecată, dar confundat cu fratele

observator.tv

Citiți în cele ce urmează despre un angajat al Mega Image care a fost nevoit să se pensioneze după un accident de muncă: firma l-a dat în judecată, dar detectivii angajați de corporație l-au confundat pe bărbat cu fratele acestuia.

Dat în judecată de un angajat călcat cu motostivuitorul în depozitul Mega Image, lanțul de supermarketuri a venit în instanță cu un DVD în care detectivii săi l-au confundat pe fostul angajat călcat de motostivuitor cu fratele său, care nu îi e geamăn, dar îi seamănă, rezultând că un om pensionat pe caz de boală nu are nimic, relatează Libertatea.ro.

În prima sa zi de muncă la Mega Image, pe 10 august 2016, Florică Cercel are un ghinion care îi schimbă viața. Un motostivuitorist îi strivește piciorul. Operat de mai multe ori, omul nu mai poate merge normal, abia se mișcă dintr-un loc în altul. El primește certificat de invaliditate și e pensionat la 38 de ani. Dar Mega Image crede altceva și, pentru că Cercel o dă în judecată și cere 3 milioane de lei, corporația angajează detectivi particulari ca să descopere escrocheria. Lovitura pe care corporația a vrut să o dea se întoarce însă împotriva lanțul uriaș de supermarketuri! Detectivii îi predau lui Mega Image un DVD unde se vede că bărbatul urmărit, chiar la adresa unde stă angajatul, se mișcă doar puțin șchiopătând, pe stradă. Mega merge pe 19 iulie 2018, miercurea trecută, în fața judecătorului din Cornetu, iar ceea ce urmează este o scenă halucinantă, despre care puteți citi AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *