Skip to content
Justitie

Angajaţi ai CNAIR, anchetaţi după ce au jefuit victimele unui accident rutier

Facebook

Patru angajați ai Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere sunt anchetaţi după ce ar fi jefuit doi oameni care au murit într-un accident rutier produs pe E85, la Șindrilița.

Cei patru angajați ai companiei de Drumuri au fost chemați de polițiști pentru a curăța șoseaua în urma accidentului. A fost o coliziune între o mașină în care se aflau cele două persoane care au decedat – soț și soție – și un camion. Lucrătorii CNAIR care au venit la fața locului se pare că au furat un telefon mobil și 250 de lei de la victimele decedate.

Polițiștii și-au dat seama ulterior de acest lucru, au deschis o anchetă și i-au reținut pe cei patru angajați ai Direcției de Drumuri București. Potrivit Digi24, aceștia nu au fost arestați preventiv și vor fi cercetați în libertate.

Conducerea companiei așteaptă finalizarea cercetărilor pentru a începe o anchetă disciplinară. Dacă cei patru angajați vor fi găsiți vinovați, dincolo de dosarul penal ar putea să fie și dați afară de la serviciu.

Referitor la faptele celor 4 angajați ai companiei, precizăm că se vor respecta prevederile CCM, iar sancțiunile se vor aplica după convocarea de urgență a comisiei de cercertare disciplinară ce va analiza toate aspectele. Având în vedere gravitatea acestor fapte, vor fi puse în aplicare prevederile Art.128, paragraf 1) e, din CCM, care menționează condițiile în care angajatorul are posibilitatea desfacerii contractului de muncă ca urmare a abaterilor disciplanare grave”, susţin reprezentanții CNAIR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *