Skip to content
Politică

Angajaţii de la Drumurile Naţionale i-au trimis unei femei gunoiul aruncat pe marginea unei şosele

O femeie din Drobeta Turnu Severin a primit acasă un colet neobişnuit în care se găsea gunoiul pe care-l aruncase pe marginea unei şosele din Gorj atunci când a tranzitat judeţul.

Angajaţii Secţiei Drumurilor Naţionale au ridicat gunoiul în care au găsit şi câteva facturi pe numele făptaşei. Aceştia au pus gunoiul într-un colet şi l-au trimis pe adresa femeii.

„Am tras mai demult semnalul de alarmă: «Aveţi grijă, nu mai aruncaţi gunoiul pe marginea drumurilor pentru că vă găsim, vă prindem». Asta am şi făcut. I-am identificat şi prin sprijinul tehnologiei au reuşit să fie cunoscuţi de mulţi oameni, pe Facebook sau prin alte mijloace. Mai nou, cu sprijinul cetăţenilor, am mai găsit o metodă: expediem gunoiul înapoi la domiciliu. A fost identificată o doamnă de la Severin, care s-a găsit să arunce gunoiul pe Dealul Bujorăscu. Probabil că a uitat să-l ducă la pubela de gunoi de la blocul ei. După ce a fost identificată în baza facturilor găsite în gunoi, a fost expediat la persoana respectivă. Ne cerem scuze că am pus-o pe drumuri şi a trebuit să ajungă la oficiul poştal. Probabil că se bucura că cine ştie ce surpriză îi fac prietenii“, a spus Ion Tudor, şeful Secţiei Drumurilor Naţionale Târgu Jiu.

Citește mai mult: adevarul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *