Angajaţii Metrorex se pregătesc de grevă generală

Metrou Bucureşti
Sursa foto: FACEBOOK / METROREX

Angajaţii Metrorex se pregătesc de grevă generală. Astăzi, vor picheta sediul Guvernului. Oamenii sunt nemulţumiţi pentru că au rămas fără tichete de masă până la sfârşitul anului.

Angajaţii Metrorex se pregătesc să intre în grevă generală. Aceştia sunt nemulţumiţi de faptul că Guvernul nu le-a ascultat doleanţele.

Până în acest moment, aceştia au aflat că îşi vor pierde bonurile de masă. De asemenea, nu se vor mai acorda prime, nu se vor plăti orele de noapte sau sporul pentru lucrul în condiții speciale.

Angajaţii Metrorex au încercat prin mai multe forme de protest să îi convingă pe guvernanţi să aplice o excepţie pentru această companie, asta în contextul în care Guvernul a cerut companiilor feroviare de stat care au deja pierderi să reducă cheltuielile.

Acest lucru însă nu s-a întâmplat, Guvernul a mers mai departe cu forma actuală a legii.

Joi, în jurul orei 14:30, angajaţii Metrorex sunt pregătiţi să picheteze din nou Guvernul pentru a-şi striga nemulţumirile.

În cazul în care nici de această dată Guvernul nu va auzi strigărul celor care lucrează în transportul public din subteran din Bucureşti, aceştia susţin că ultimul pas este greva generală.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL