Skip to content
Social Societate

Angajații Nestle au protestat în fața sediului central al companiei

profit.ro

În semn de nemulțumire fată de refuzul continuu al reprezentanților companiei de a da curs cererilor sindicatului privind acordarea unor pachetelor sociale compensatorii, la fel ca în alte state membre ale Uniunii Europene, sindicatul angajaților Nestle, împreună cu Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară, au organizat un protest la sediul central al Nestle din București.

Acțiunile au început în data de 12.03. 2019 când toți angajații au purtat banderola la mână în semn de protest, iar din data de 18.03.2019, zilnic, între orele 15,00-17,00, în fața fabricii se scandează împotriv companiei și a faptului că factorii de decizie din România sunt neputincioși și dezinteresați în față de acțiunilor de distrugere a companiilor și a locurilor de muncă, potrivit profit.ro.

Nestlé, cea mai mare companie de produse alimentare și băuturi din lume, își închide singura fabrică din România, aflată la Timișoara. Fabrica va fi închisă până la finalul lunii mai, fiind vizați aproape 400 de angajați. Fabrica de la Timișoara produce anual peste 10.000 de tone de dulciuri și cafea, însă produsele vor fi fabricate în continuare în alte zone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *