Skip to content
Politică

Angajații ROMATSA i-au scris lui Gabriel Oprea. Ce scrisoare i-au trimis controlorii de trafic înainte de a anunța greva din 15 iulie

Controlorii de trafic din ROMATSA au anunțat, joi, că miercuri 15 iulie, vor intra în grevă de avertisment și vor bloca decolarea avioanelor de pe aeroporturile din România între oree 11.00- 13.00. Înainte de a face acest anunț, angajații i-au transmis o scrisoare deschisă vicepremierului Gabriel Oprea.

Sindicalistii ii atrag atentia lui Gabriel Oprea ca institutia „ este dusa pas cu pas spre „capusare” si distrugere prin noua organigrama ce se vrea implementata de catre directorul general Ion Aurel Stanciu, probabil dupa modelul Romavia ajunsa astazi in faliment”.

Potrivit sindicaliștilor, directorul general Ion Aurel Stanciu încearcă să schimbe organigrama angajaților ROMATSA și mulți dintre controlorii de trafic vor rmâne fără locuri de muncă. „Singura grija a domnului Stanciu este sa infiinteze directii si servcii noi, cu directori, secretare si tot aparatul birocratic ce se vor impuse in stil sovietic, fara un minim studiu de impact, fara licente si autorizari/certificari (a se vedea raportul Autoritatii Aeronautice Civile). Noi credem ca ierarhizarea valorilor si inlaturarea infractorilor din pozitiile cheie ale statului roman sunt probleme ce tin de interesul national”, se mentioneaza in scrisoarea deschisa trimisă de liderul Sindicatului Serviciilor de Trafic Aerian din Romania, Andreiaș Păduraru, citata de ziuanews.ro.

Scrisoare_deschisa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *