Angel Tîlvăr l-a primit la sediul MApN pe noul ataşat american al apărării la Bucureşti, colonelul Robert Kammerer

Sursa foto: Angel Tîlvăr

Ministrul Apărării, Angel Tîlvăr l-a primit la sediul MApN pe noul ataşat american al apărării la Bucureşti, colonelul Robert Kammerer, el afirmând că angajamentul SUA în România este esenţial în consolidarea posturii de descurajare şi apărare în regiunea Mării Negre.

”L-am primit, la sediul MApN, pe noul ataşat american al apărării la Bucureşti, colonelul Robert Kammerer. Angajamentul SUA în România este esenţial în consolidarea posturii de descurajare şi apărare în regiunea Mării Negre, într-un mediu de securitate aflat în continuă schimbare”, a arătat ministrul pe Facebook.

Angel Tîlvăr precizează că ”România şi Statele Unite ale Americii împărtăşesc un parteneriat strategic solid, bazat pe obiective comune de securitate şi stabilitate regională”.

”Sunt convins că relaţia solidă de cooperare bilaterală româno-americană va continua să păstreze acelaşi nivel consistent al dialogului politico-militar şi al cooperării între forţele armate ale ţărilor noastre. I-am mulţumit, totodată, colonelului Keith Derbenwick pentru colaborarea excelentă pe care am avut-o pe perioada mandatului său în calitate de ataşat al apărării la Bucureşti”, a mai spus Tîlvăr.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: