Skip to content
Sport

Angelia Jolie și Brad Pitt sunt devastați! Ce au aflat actorii

Angelia Jolie și Brad Pitt sunt devastați! Ce au aflat actorii

Actorii Angelina Jolie și Brad Pitt au ajuns la psihiatru cu Shiloh, fetița mijlocie a cuplului. Ceea ce părea la început un alint s-a transformat de-a lungul timpului într-o tendință îngrijorătoare.

Celebrul cuplu încearcă să înțeleagă de ce fiica lor refuză să poarte rochii și preferă hainele pentru băieți și se tem ca acesta să nu fie cumva semnul unor tulburări de identitate, conform informațiilor oferite de Radar Online.

”Vrea să fie băiat! De aceea a trebuit să-i tăiem părul. Îi place să se îmbrace numai în haine pentru băieți.” Așa o descria Angelina pe Shiloh (9 ani) în 2010, în paginile revistei Vanity Fair.

Cinci ani mai târziu, lucrurile stau la fel, Shiloh fiind fotografiată adesea în haine băiețești la plimbare cu familia sau la evenimente mondene, conform realitatea.net.

Psihiatrul i-a liniștit însă pe cei doi. Shiloh s-ar fi comportat la fel și dacă ar fi avut numai surori. Este foarte posibil ca lucrurile să se schimbe odată cu trecerea anilor, iar Shiloh să devină mult mai feminină decât majoriatea fetelor de vârsta ei, în perioada adolescenței, de exemplu. Este foarte important să nu o forțeze în acest moment să renunțe la alegerile ei vestimentare și să o oblige să poarte rochii și fuste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *