Skip to content
Coronavirus

Anghel Iordănescu are COVID-19. A stat lângă Firea la depunerea candidaturilor

" "

Anghel Iordănescu a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus şi are febră, însă starea de sănătate a fostului selecţioner este sub control, potrivit telekomsport.ro. Iordănescu a fost prezent alături de Gabriela Firea la depunerea candidaturilor PSD pentru Consiliul General al Capitalei. Sâmbătă, Gabriela Firea a fost la Congresul PSD, unde a interacţionat cu câţiva colegi de partid, dar şi cu presa.

Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, a anunţat că lista partidului pentru Consiliul General va fi deschisă de fostul premier Petre Roman. Pe locurile eligibile se mai află Anghel Iordănescu, fost antrenor al echipei naţionale de fotbal, şi Dumitru Dragomir, fost şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

" "
" "

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, afirmă că s-a consultat cu propriii colegi înainte de a întocmi lista de candidaţi pentru Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi nu regretă alegerile făcute. „Daca as fi propus si bebelusi de la Maternitatea Giulesti, adversarii mei ar fi spus ca plâng prea tare, că pampersul este prea ud, ca nu ţin bine suzeta”, a mai afirmat primarul general al Capitalei.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *