Skip to content
Justitie

ANI a sesizat Parchetul în legătură cu fostul director al RATB, Adrian Sorin Mihail

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău în legătură cu fostul director al Regiei Autonome de Transport Bucureşti, Adrian Sorin Mihail, pe care îl acuză de conflict de interese.

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către ADRIAN SORIN MIHAIL, a infracţiunii de „conflict de interese” (text în vigoare până la data de 28.07.2017), prevăzută de art. 301 din Codul Penal, întrucât, în exercitarea atribuţiilor de serviciu aferente funcţiei de Director General al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (fiind suspendat din funcţia de şef serviciu în cadrul Serviciului Progamare) a îndeplinit acte prin care a obţinut direct un folos patrimonial pentru sine, respectiv a semnat Hotărârea prin care s-a adoptat încetarea suspendării din funcţia de şef serviciu şi totodată numirea sa într-o funcţie superioară (inginer şef) în cadrul Direcţiei Exploatare”, a transmis instituţia.

Adrian Sorin Mihail a lucrat timp de peste 24 de ani în RATB, iar în intervalul ianuarie 2017 – noiembrie 2018 a deţinut funcţia de director general, scrie news.ro.

În prezent, deţine funcţia de director executiv al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti-Ilfov.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *