Skip to content
Politică

ANI cere capul unui funcționar public: Avere nejustificatã!

stiriletvr.ro

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) cere capul unui funcționar public în cadrul Direcției de Sãnãtate Publicã Județul Cãlãrași, Petcu Vali, pe numele căruia a constatat existența unei diferențe nejustificate, în cuantum de 162.031 lei, între averea dobânditã și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției publice, potrivit unui comunicat remis marți redacției de știri PSNEWS.RO.

”Agenția Naționalã de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curții de Apel București, în vederea începerii acțiunii de control cu privire la modificãrile patrimoniale intervenite și veniturile realizate în perioada exercitãrii funcției de cãtre PETCU VALI.

Persoana evaluatã a fost informatã despre declanșarea procedurii de evaluare, drepturile de care beneficiazã (de a fi asistat sau reprezentat de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le considerã necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris), precum și despre existența diferențelor semnificative. PETCU VALI a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Agenția Naționalã de Integritate își exercitã atribuțiile cu respectarea principiilor legalitãții, confidențialitãții, imparțialitãții, independenței operaționale, celeritãții, bunei administrãri, precum și al dreptului la apãrare”, se arată în comunicat.

Vali Petcu este un funcţionar public în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică din Judeţul Călăraşi, a cărui diferenţă dintre veniturile realizate şi averea reală este de 162.031 lei

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *