Skip to content
Societate

ANI nu are o singură acuzație la adresa lui Clotilde Armand, ci vreo patru, spune jurnalistul Stelian Negrea: Dosarul o să curgă implacabil și o să vedem citări la Parchet

facebook

Jurnalistul Stelian Negrea susţine într-o postare pe Facebook că ANI a formulat patru acuzaţii la adresa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand. Dintre acestea, una se referă la faptul că edilul s-a numit parte într-un proiect pe finduri europene, din care ar fi câştigat 19.000 de lei.

ANI nu are doar o singură acuzație la adresa lui Clothilde Armand ci vreo patru: s-a numit singură într-un proiect, nu pe fonduri ale primăriei sectorului 1 ci pe fonduri europene, care culmea are ca temă subiectul anticorupție, din care ți-ai tras pentru tine vreo 19.000 lei.

Acum puneți-vă, nu deveniți, pentru o secundă în papucii lui Liviu Dragnea sau ai vreunui simpatizant al unui alt partid, liberal, udmr ist sau orice altceva, adică puneți-vă în pielea lor când văd astfel de acuzații, care pentru liderii lor însemnau automat pușcăria și oprobiul năvălitor.

Nu prea ține argumentul că un minister ți-ar fi dat girul să faci toate manevrele pe care ANI le consideră infracțiuni și pentru care a sesizat Parchetul General”, scrie jurnalistul.

El anticipează în următoarea perioadă mai multe citări la Parchet pentru Clotilde Armand:

Nu prea ține nici văicăreala aceasta că i-a făcut plângere un liberal că știm că există dușmănie politică fățișă între ea și liberali și psd iști, mai puțin cu PMP iștii lui Sebastian Moise care o mai ajută din când în când să-și treacă anumite inițiative legislative.

Dosarul o să curgă implacabil și o să vedem citări la Parchet ale primarului sectorului 1 însoțite evident de o cohortă de televiziuni și jurnaliști.

Concluzia o trage fiecare însă niciodată nu strică o doză de echilibru și moderație”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *