Skip to content
Iași Știri locale

ANI verifică averea lui Mihai Chirica după scandalul cu bebelușul proprietar de vilă

http://inquamphotos.com

Agenția Națională de Integritate a luat la puricat averea lui Mihai Chirica, primarul Iașului, după ce REPORTER DE IAȘI a arătat că edilul a trecut pe numele fiului lui o proprietate de 250.000 de euro în centrul orașului.

Agenția Națională de Integritate a început verificarea averii lui Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, după ce REPORTER a publicat o serie de anchete privind afacerile imobiliare ale familiei acestuia. Investigația a început în urma unei autosesizări, informează reporteris.ro.

Publicația a scris, miercuri, că Mihai Chirica este beneficiarul unei tranzacții imobiliare de 250.000 de euro făcute pe numele copilului său de 11 luni, reprezentat de bunica pensionară. Familia primarului a cumpărat un teren de 836 mp în cartierul ieșean Sărărie, la 100 m de Bolta Rece.

Copilul apare în autorizația de demolare a imobilului de pe această proprietate, o scăpare a celor din Primăria Iași, firul de la care a plecat investigația.

Achizițiile din ultimul deceniu ale lui Chirica se ridică la o valoare reală, în momentul achizițiilor de aproape 700.000 de euro, iar valoarea de piață, în acest moment, depășește 1 milion de euro. În tot acest timp, veniturile primarului au fost de 10 ori mai mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *