Skip to content
Educație

Anisie: Vin tot mai multe semnale de la elevi și părinți că orele online nu se desfășoară

Inquam Photos / Octav Ganea

Ministrul Educației, Monica Anisie, a făcut luni apel la inspectorii școlari să intensifice monitorizarea lecțiilor online, pentru că la Ministerul Educației „vin tot mai dese semnale” de la elevi și părinți că orele în sistem online nu se desfășoară. Potrivit acesteia, aproximativ un milion de copii învaţă online.

Ministrul a spus că, potrivit raportărilor transmise de inspectoratele şcolare, luni, la ora 10.30, 8.797 de şcoli erau în scenariul verde, 5.029 în cel galben, iar 3.830 în cel roşu. Anisie a precizat că aproximativ 1 milion de elevi din România învață exclusiv online.

„Fac apel la inspectorii școlari să intensifice activitatea de monitorizare a lecțiilor online, pentru că la Ministerul Educației vin tot mai dese semnale de la elevi și părinți că nu se desfăloară cursurile în sistem online„, a spus Anisie, într-o conferință de presă.

Ea a precizat că vor urma „activități de inspecție și monitorizare.

De asemenea, Anisie a anunțat că luni vor fi publicate pe site-ul Ministerului Educației modelele de subiecte pentru examenele naționale – Evaluare națională și Bacalaureat.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *