Skip to content
Puterea Știrilor Video

Anișoara Stănculescu (PMP) susține că este singurul candidat de dreapta la Primăria Craiova: Candidatul PNL poate fi considerat un ”socialist galben”

psnews.ro

Invitată la „Puterea Știrilor”, candidata PMP la Primăria Craiova și fost subprefect al județului Dolj, Anișoara Stănculescu, a declarat că susținerea craiovenilor și lipsa unui candidat de centru dreapta în oraș au determinat-o să renunțe la mandat și să intre în lupta pentru scaunul de primar.

„M-am născut în Craiova, am crescut, m-am format profesional, deci pot să spun că sunt craioveancă get-beget, iubesc Craiova, am rădăcini adânci și oriunde m-aș duce simt nevoia organică să mă întorc în orașul meu. Sunt inginer, am patru ani de administrație publică, până acum trei săptămâni am fost subprefect al județului Dolj, funcție din care am demisionat ca să pot să-mi depun candidatura pentru funcția de primar al orașului Craiova”, a declarat candidatul PMP la Primăria Craiova.

Fostul subprefect al județului Dolj nu este la prima competiție pentru Primăria Craiova, la precedentele alegeri obținând peste 12%.

”Am obținut un scor de peste 12% deși eu eram un om foarte nou în politică, făceam politică de vreun an și câteva luni și atunci aceste încurajări m-au determinat să candidez pe de o parte; pe de altă parte, absența unui candidat de centru dreapta în Craiova m-a făcut de asemenea să-mi doresc să candidez pentru că în Craiova, candidatul PNL-ului poate fi considerat ușor nu neapărat de dreapta, ci mai degrabă, să nu zic de stânga, socialist galben prin promisiunile pe care le face electoratului.

Noi știm cu toții că dreapta pune miza pe economie și dacă economie e, toți cei care au nevoi și le pot satisface datorită faptului că se pot crea locuri de muncă și dacă ar fi să o luăm puțin pe firul biblic, ar trebui să le dăm oamenilor undiță, nu pește”, a conchis Anișoara Stănculescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *