Skip to content
Politică

Aniversare tristă pentru PMP: Elena Udrea nu a apucat să sărbătorească „ziua de naștere a partidului”

Exact cu un an în urmă, Eugen Tomac, singurul parlamentar ales pe listele PDL care și-a câștigat colegiul la alegerile din 2012, anunța:  „Data de 29 ianuarie 2014 va rămâne în istorie ca dată de naştere a Partidului Mişcarea Populară”.

Între timp, PMP s-a confruntat cu două rânduri de alegeri, cu plecări sau veniri. A avut loc un schimb de conducere, Elena Udrea devenind președintele partidului, dar mandatul său se va încheia mai curând decât anticipa probabil aceasta.  Elena Udrea a dat recent de înțeles că nu va mai candida pentru un mandat de președinte, însă mai mulți membri ai partidului i-au transmis, prin intermediul presei, mesaje de susținere, declarând că fostul candidat la prezidențiale e cea mai bună alegere pentru șefia partidului.

Totuși, în PMP există și planul B. Cel care a anunțat, cu doar o zi în urmă, că ar fi dispus să revină la conducere dacă Elena Udrea totuși nu ma candidează, este nimeni altul decât Eugen Tomac.

Dar marea lovitură pentru Elena Udrea a venit chiar de ziua PMP. Aceasta a fost chemată la DNA pentru a da explicații în legătură cu un dosar de corupție. O aniversare tristă pentru partid. Rămâne însă întrebarea: e o simplă coincidență sau un semn de la care PMP trebuie să înțeleagă ceva?

Sursa foto: antena3.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *