Skip to content
Societate

ANPC trimite la Parchetul General dosarul ilegalităților cu măştile neconforme care au invadat piaţa din România

formaremedicala.ro

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, susține că măștile găsite neconforme de către inspectorii de la ANPC au fost deja retrase de piață, iar dosarul făcut de inspectori ajunge pe masa Parchetului General.

Așa cum am mai spus, protejarea populației este prioritară. De aceea, românii au dreptul să știe că ne preocupăm de acest aspect și, cu ajutorul celor de la ANPC, supraveghem piața pentru siguranța fiecăruia dintre noi.

Un fost ministru PSD, pe care nu îl recomandă mai nimic, în afară de faptul că a învățat să manipuleze, ca orice social democrat autentic, speculează teama românilor! Să vă fie rușine că faceți asta!

Mesajul meu pentru cetățeni: măștile neconforme au fost retrase de pe piață de către cei de la ANPC și, mai mult chiar, au fost aplicate și amenzi, celor care nu au respectat legea. Nu ascundem sub preș nimic, așa cum sunt obișnuiți social democrații să facă! Românii trebuie să știe că sunt protejați. Și, repet, îi îndemn pe români să caute măști produse în România, pentru că sunt de calitate, sunt autorizate, sunt acreditate şi sunt cele mai bune de pe piaţă!

P.S. Raportul neregulilor constatate și sancționate de comisarii ANPC pleacă spre Parchetul General.”, scrie Virgil Popescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *