Skip to content
Politică

Antonescu, declarații surpriză: Este o catastrofă să fii Victor Ponta!

Invitat, miercuri seară, în platourile Realitatea TV, într-o emisiune moderată de jurnalistul Octavian Hoandră, senatorul PNL Crin Antonescu a făcut mai multe aprecieri cu privire la acțiunile clasei politice din prezent. Fostul președinte al liberalilor a adus mai multe precizări despre corupția din România, activitatea DNA și despre serviciile secrete:

„Cine nu vrea să fure nu fura nu pentru ca se teme ca va fi prins, fura pentru ca asa considera el. Daca nu fura, nu fura de-acasa. Ii inteleg si pe cei care fac asta. Alimentarea in presa a ideii ca toti sunt la fel este un indemn cat se poate de rau.”

„(…) Din punct de vedere politic este o catostrofa sa fii Victor Ponta. Să vii să spui in Romania: este un abuz. Se fac abuzuri, pai tu ca politician raspunzi de aceste lucruri. Ca si povestea cu serviciile. S-a ajuns sa se discute dincolo de adevar. S-a ajuns și se discute despre servicii pur și simplu ca niște copii minori despre parintii lor.”

2 comentarii la “Antonescu, declarații surpriză: Este o catastrofă să fii Victor Ponta!

  1. „(…) Din punct de vedere politic este o catostrofa sa fii Victor Ponta…
    Dar sa fii Crin Antonescu, ce fel de catastrofa o fi ??? Cand au iesit 7,4 milioane de romani ca sa te faca pe tine, Antonescu, presedinte si tu ii scuipi intre ochi pe toti, renuntand la toata cariera si vanzandu-ti aproape la propriu partidul al carui presedinte erai, doar pentru a-ti capatui nevasta si fina, ce caracter poti sa ai ??? Iesi acum si emiti judecati morale la adresa altui politician, oricare ar fi el ??? Tu vorbesti de raspunderile politicianului roman ? Tu, care vii prin Parlament doar sa-ti ridici banetul ? Tu, care ti-ai batut joc pana si de modificarea unei Constitutii depasite de ani de zile prin neputinta si nepriceperea ta ??? Cine esti tu, Crin Antonescu, sa ne spui noua toate cele de mai sus ???

  2. Ziaristii platiti din spag lui nutzy, niro si cocos mint,denatureaza si deformeaza spusele pokeristului noteriu ce este crin. Basau l-a filmt lund bani din caseria Senatului pt a-si plati datoriile de cartofor fraier si de atunci crinut a facut jocul basului

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *