Skip to content
Politică

Antonescu, despre măsurile fiscale ale Guvernului Ponta: Le aştept de 20 de ani

" "

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a declarat, în cadrul interviului acordat jurnalistul Dan Andronic și difuzat de B1 TV, că măsurile fiscale luate de Ministerul de Finanţe, precum reducerea TVA, le aşteaptă de 20 de ani.

„Nu pot să, atunci când vine un ministru, Eugen Teodorovici, nu ştiu ce o să facă. Abia îl cunosc. Vreau să vă spun că anumite pasaje din rostirea acestui om în calitate de ministru de Finanţe eu le aştept de 20 de ani. Eu ca liberal. Deci nu pot în momentul în care el le spune, eu să sar să îi dau în cap. Pot să fiu cu ochii-n patru. Ia să vedem dacă chiar faci ceea ce ai spus”, a spus fostul președite liberal și co-președinte al USL.

" "
" "

Întrebat dacă se referă la reducerea TVA, Antonescu a răspuns afirmativ menţionând că dacă „măsura este bună, trebuie recunoscută ca atare”.

„Mă refer la reducerea TVA, mă refer la discursul destul de liberal pe care acest om, acest ministru l-a ținut. Sigur, aici este și meritul lui Ponta că susține o asemenea politică”, a mai spus Antonescu.

Sursa foto: epochtimes

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *