Skip to content
Politică

Antonescu iese la atac: „Iohannis e candidatul PDL-ului”

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu i-a transmis un nou mesaj lui Klaus Iohannis, prezidențiabilul ACL.

Antonescu a explicat că nu dorește să se alăture unei astfel de campanii.

" "

Întrebat dacă regretă faptul că a renunțat la candidatură, Antonescu a răspuns:

„Nu îmi pare rău că nu sunt candidat. Eu n-am renunțat la candidatură. A fost un vot al partidului care a desemnat alt candidat. Sunt foarte bine așa cum sunt, non candidat. Cei care își pun această problemă (n.r. de ce nu îl susține Antonescu pe Iohannis), încurcă prioritățile. Prioritatea ar trebui să fie candidatul și campania, nu diverși susținători.

Am spus că nu cred că în campania lui Iohannis, așa cum se comportă ea, urmărind mesajul, stilul sau pozițiile în raport cu anumite teme, nu cred că prezența mea ar avea rost într-o asemenea campanie. Iohannis duce o campanie în care are grijă să maximizeze scorul electoral și menajează foarte mult electorat al domnul Băsescu, fost sau actual. Eu nu pot să îmi permit să fiu agent al unei campanii în care se spune că am fost la limita Constituției în vara anului 2012 și că a fost cam aiurea ce s-a întâmplat atunci.

Într-o astfel de campanie, niciodată!

Uniunea cu PDL se putea și se poate face și sănătos, dacă PDL renunță și își dă seama ce greșeli a făcut, susținându-l pe Băsescu în acești ani, ori dacă PNL consideră că lucrurile petrecute au fost greșeli, se duce într-o altă direcție”, a mai spus Antonescu.

Fostul președinte al PNL spune că Iohannis este mai aproapiat de PDL, numindu-l chiar „candidatul PDL-ului”.

9 comentarii la “Antonescu iese la atac: „Iohannis e candidatul PDL-ului”

  1. Reactia lui Antonescu este buna,deoarece Iohannis este foarte apropiat de PDL si de Traian Basescu,Sa vedem ce spune Bogdan Chiriac si Cristian Tudor Popescu despre declaratiile lui Crin Antonescu s-ar putea da prima bomba politica si sa avem un nominalizat de la ACL ,Sa fie Crin Antonescu presedintele ACL si inclusiv presedintele Romaniei,

    1. Presedinte in ce tara si la ce alegeri?Antonescu devine penibil si pentru mine fost fan al lui ,daca el a putut sa-l sustina pe Geona si programul lui socialist si nu-l sustine pe Iohannis cu program liberal!

  2. „…Crin, nimic. Discreţie totală. Le-a trebuit liberalilor candidat-clişeu, cu candidatu’-clişeu i-a lăsat şi şi-a văzut de cârmojile lui. I-au zis ispravnicii lui Iohannis că are -80% în sondaje, şi la intenţie de vot, si la încredere – omu’ şi-a însuşit, a zis, frate, doar n-o să mă atârn bolovan la gâtu’ eroului. Băi dragă, n-a fost bine nici aşa. S-au apucat iluminaţii lui Iohannis să-i arunce cu cartofi în fereşti, să-i lipească ciungă pe clanţă, să-i lase pisici moarte la uşă. Ba l-au mai învăţat şi pe nefericitu’ ăla să fie obraznic şi să zică peste tot că până la urmă toooot o să-l susţină Crin la strada mare – da’ ce, e după el? Eh, uite c-au reuşit să-l convingă. Astăzi Crin s-a implicat… practic iremediabil în campania lui Iohannis. În rolu’ cărătorului de picioare-n burtă. Nu ştiu sincer dacă a rămas ceva nedezintegrat din Ansamblu’ Rezidenţial Klaus Iohannis – urâtă ironie, ştiu…”
    comment by Anca Radu http://ex-blank-page.blogspot.ro/2014/09/breaking-news-crin-se-implica-in.html

  3. Si uite cum s-a dus si PNLul… Iohannis a reusit sa duca la sfarsit munca lui Basescu de a distruge liberalismul in Romania… Sa speram ca Tariceanu e mai bun si va reusi sa reaprinda acest curent in tara noastra.

  4. e dstul de clar ca e candidatul PDL ului iohannis ca al PNL ului nu e sigur. 🙂 singurul candidat pe dreapta a ramas tariceanu si cine e liberal stie despre ce vorbesc, singuru om cu experienta care a propus un proiect de tara 🙂

  5. Singurul candidat de dreapta care propune un proiect politic bine articulat este Tariceanu, este singura persoana cu adevarat serioasa care poate ocupa aceasta functie.

  6. Afirmatia lui Crin Antonescu este una plauzibila deoarece aceasta coagulare a partidelor PNL SI PDL este condusa de catre Basescu deoarece Iohanis este unul dintre pionii de pe masa de sah . Tocmai din aceasta cazua Tariceanu a decis sa candideze ca si independent iar in moementul actual acesta este singurul candidat cu competenta şi experienţă pentru a ocupa funcţia de Preşedinte al României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *