Skip to content
Politică

Antonescu iese la rampă pe subiectul Iohannis-vizită la Grivco

Fostul președinte al PNL, Crin Antonescu, a vorbit pentru prima oară despre subiectul presupusei întâlniri dintre Iohannis și Voiculescu la Grivco.

Într-o intervenție telefonică la un post de televiziune, Crin Antonescu a declarat că prezidențiabilul PNL Klaus Iohannis NU a fost omul lui Voiculescu.

„Îl cred pe Iohannis (n.r. că nu a fost la Grivco). Nici nu avea ce negocia în 2009. Iohannis nu a fost omul lui Voiculescu”, a spus Crin Antonescu.

Fostul ministru al Economiei, Codruț Șereș a declarat că s-a întâlnit pe hol cu Klaus Iohannis atunci când acesta venea la Grivco, afirmând că mai multe persoane l-au văzut.

Prezidențiabilul ACL a negat informațiile, cerându-i lui Șereș să aducă persoane care pot dovedi faptul că l-au văzut la Grivo.

„Domnul Șereș, mințiti și v-o spun în față”, i-a replicat Iohannis fostului ministru.

 

1 comentariu la “Antonescu iese la rampă pe subiectul Iohannis-vizită la Grivco

  1. Antonescule, tradator nemernic ce esti…. mai ai tupeul sa vorbesti despre… orice ??? Esti fericit cand vezi ce a ajuns PNL-ul ??? Si toate astea doar ca sa-ti vezi nevasta ca-si realizeaza fitele…. Erai putin mai barbat daca macar iti asumai sa ingropi tu, pana la capat, partidul asta… Asa, lasule, ti-ai adus gropar neamt…. La blestemul Bratienilor te-ai gandit ? Nu vei scapa de el….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *