Skip to content
Politică

Antonescu îi dă masca jos lui Iohannis. ”Dacă era atunci cooperativa…”.

" "

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a declarat că prezidențiabilul Klaus Iohannis spune lucruri contradictorii, făcând referire la declarațiile privind evenimentele din vara anului 2012, de la referendumul de demitere a președintelui Traian Băsescu.

„În momentul în care Iohannis vine și spune două lucruri contradictorii despre vara anului 2012, pentru mine este un mare semn de întrebare. Când vine și spune, e un detaliu, că a democratizat partidul făcând alegeri nu pe liste, dați-mi voie să am atenția mea.

" "

Pentru că și votul de listă și acesta sunt la fel de democratice, pentru că ultimul vot de listă care s-a făcut în PNL a fost făcut , propus de mine, după o consultare cu domnul Iohannis.

Dânsul a fost principalul beneficiar și cauza pentru care s-a făcut un astfel de vot. La un vot de cooperativă, cum e acum, domnul Iohannis nu ieșea. V-am dat un exemplu. Iohannis își face campania cum crede că e mai bine (..) nu-l obstrucționez, dar nu dau sfaturi cu forța și nu răcnesc pe scenă”, a spus Antonescu.

Recent, Klaus Iohannis a declarat că relația dintre el și Crin Antonescu este una „distantă și critică”, fostul președinte al PNL Crin Antonescu afirmând în repetate rânduri că nu se va implica în campania pentru alegerile prezidențiale.

2 comentarii la “Antonescu îi dă masca jos lui Iohannis. ”Dacă era atunci cooperativa…”.

 1. O LICHEA ,in cel mai clar sens al cuvantului, care pentru a-si atinge scopul de a ajunge presedinte, a mintit o lume intreaga-vorbesc de romanii care au crezut in corectitudinea si capacitatea sa de a „face si tace”-si a „lucrat” inca din 2009 pt. pdl si mentorul sau secret-bashescu… ORICE ROMAN SE PUTEA INSELA ,CREZAND IN MITUL NEAMTULUI, CACI POTI FI SI RUDA CU CINEVA SI TOT NU POTI SA-L CUNOSTI INDEAJUNS, D-APAI SA STAI LANGA UN STRAIN DOAR CATIVA ANI!!!

 2. Mai Antonescule!
  Mai lasa gura si treci in gaura, pentru ca acolo iti este locul.
  Dupa ce ai mintit milioane de oameni si ai facut dupa cum te-a taiat capul, in fapt ai generat
  o situatie care nu-ti mai convine. La noi te-ai gandit? Sau BA. Te-a duraut undeva de natia asta.
  De fapt pt. tine orice palarie e mare. Ti-ai dat seama de astadar ai dat pe repede inainte fara pic de maturitate.
  Mie nu imi pasa de Neamt. Dar cand te aud cum te vaicaresti ca o muiere, ma apuca scarba. In nici un caz in felul nu castigi oameni in felul asta. NE-AM LAMURIT CU TINE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *