Skip to content
Politică

Antonescu, lecții de opoziție pentru Iohannis

Crin Antonescu a dat un sfat opoziției în bătălia cu PSD și Victor Ponta.

Fostul președinte al PNL a criticat acțiunea PNL din fața Guvernului, vizionarea „serialului abuzuri de putere”.

„Nu aș vrea să generez o polemică. Dar aș spune fără ironie că pentru opozitie e important așa: cand esti un partid cu peste 50 de vicepreședinți, nu faci manifestatii în stradă cu câteva sute de oameni. Dacă faci un protest în stradă, aduci câteva mii de oameni, pentru că înseamnă că vrei să spui ceva și atunci spui. Dincolo de ce poate părea o ironie, cred că e un moment foarte bun pentru Klaus Iohannis și pentru opozitie de a lărgi această breșă, în spiritul pe care-l spuneam: dacă PSD câștigă prezidențialele, este stăpân peste România, cu resurse mult mai puternice„

Liderul liberal a spus că principala temă de campanie a celor care duc bătălia cu Ponta ar trebuie să fie faptul că dacă Ponta câștigă Președinția, „revine PSD-ul de dinainte de 2004”,.

 

1 comentariu la “Antonescu, lecții de opoziție pentru Iohannis

  1. Ce sfatos a devenit Antonescu ! Cand s-a protestat impotriva furtului a 7,4 milioane de voturi impotriva lui Basescu si in favoarea lui, iar el era mai-marele PNL, partidul sau a participat la protest cu un singur om, cu Ghise !!! La asa ‘sfatuit’, asa ‘sfatuitor’ !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *