Skip to content
Politică

Antonescu, mai apropiat de Ponta ca niciodată? „O anumită căldură…”

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a fost, joi, invitatul lui Marius Tucă într-o emisiune de la postul SmartFM.

Antonescu a abordat mai multe subiecte de actualitate printre care si demisia fostului premier Victor Ponta care a plecat din fruntea guvernului în urma protestelor de stradă de la începutul lui noiembrie când zeci de mii de oameni au cerut în stradă schimbarea clasei politice.

Astfel, fostul președinte PNL a explicat că Ponta nu ar fi avut vreo responsabilitate directă față de tragedia din Clubul bucureștean Colectiv, și în orice caz, nefericitul incident nu ar fi trebuit să atragă demisia fostului șef al guvernului:

„Nu cred că Victor Ponta avea vreo responsabilitate directă față de nenorocirea care s-a întâmplat în Clubul Colectiv. El avea o responsabilitate generală față de ceea ce se petrecea în societatea românească. Deci, episodul în sine nu era în responsabilitatea prim-ministrului și nu ar fi trebuit să atragă demisia sa.”

Totodată, Antonescu a vorbit și despre relația sa personală cu Ponta, exprimând că nu o poate numi „prieteni”, dar că îi poartă „o anumită căldură și simpatie”:

„Prietenia este un cuvânt prea mare în politică și între politicieni, eu am încercat să abordez aceste relații diferit, să le colorez. Recunosc faptul că, într-o oarecare măsură, atunci când comunic cu domnul Ponta, și o facem destul de rar, o fac cu o anumită căldură și simpatie.”

Interviul integral îl puteți citi aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *