Skip to content
Politică

Antonescu NU se va implica în campania lui Iohannis

Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a fost întrebat marți, 16 septembrie, dacă se va implica în campania prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis, acesta răspunzând că nu o va face.

”Nu am avut discuţii sau negocieri cu domnul Iohannis”, a mai spus Antonescu.

Totuși, liderul PNL a mai afirmat că șansele lui Iohannis au crescut și sunt „considerabil mai mari” decât șansele lui Victor Ponta.

El a precizat că a avut mai multe discuţii cu Vasile Blaga, ca şi cu alţi colegi, ceea ce este un lucru normal.

Întrebat dacă mai aşteaptă să îl convingă profilul lui Klaus Iohannis, Crin Antonescu a replicat sec: ”Nu”, fără să mai facă alte comentarii pe acest subiect.

Antonescu a menţionat însă că şansele ca Iohannis să câştige alegerile sunt ”considerabile”.

”Este o bătălie, acum cred că este clar pentru toată lumea şi care va fi turul doi şi cine va participa la el. Cred că este o bătălie deschisă. Domnul Ponta a pornit favorit, din diverse motive, dar greşelile făcute de domnul Ponta şi de cei din jurul său sunt considerabil mai mari decât greşelile făcute de domnul Iohannis. În sensul acesta, cred că şansele au crescut”, a comentat Crin Antonescu .

2 comentarii la “Antonescu NU se va implica în campania lui Iohannis

  1. Dupa–SMETIA–trasa ieri de MUTULICA–ganditorul smecheras –reactioneaza a un adevarat– omulet umilit de stat . DE CE NU POATE VORBI –CRIN ANTONESCU ?

  2. ”Nu am avut discuţii sau negocieri cu domnul Iohannis”…
    Pai nu tu l-ai adus mai Cacarau, in fruntea PNL-ului ??? Cum adica, acum il lasi pe capul altora si faci pe prostul ??? Du-te si promoveaza-l, ca e produsul tau ! Sau a inceput sa-ti fie rusine cu el ??? Eu zic in primul rand sa-ti fie rusine de tine insuti, pentru tot ce ai facut cu partidul asta, si dupa aia de el !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *