Skip to content
" "
Politică

Antonescu trage un semnal de alarmă. Nu vânați voturi cu orice preț!

pressalert.ro

Fostul președinte PNL, Crin Antonescu, ține să atragă atenția colegilor de partid că susținerea arătată pentru mișcarea #rezist poate fi o armă cu două tăișuri.

Liderul liberal a menționat că și-ar dori ca partidul să se arate angrenat implicat în susținerea unor manifestări de amploare ale societății civile, dar că un astfel de gest se poate întoarce oricând împotriva partidului, mai ales dacă este întreținut de iluzia câștigării unor voturi.

„PNL poate și trebuie să reacționeze într-un fel sau altul atunci când e vorba de mișcări publice de amploare, dar sper să nu trăiască cu iluzia că din solidaritatea cu astfel de proteste se câștigă voturi mai ușor!”, a punctat Antonescu într-un interviu acordat DC News.

Pe de altă parte, fostul președinte PNL susține că și-ar fi dorit ca manifestări similare ale străzii să se fi întâmplate și cu alte ocazii, când statul a dat dovadă de derapaje flagrante de la principiile democratice.

„Mi-ar fi plăcut foarte mult ca o parte din manifestanții care au reacționat acum la ceva ce li s-a părut profund incorect din partea unor politicieni, să o fi făcut și cu alte prilejuri, pentru că, din păcate, în ultimii 10-12 ani au fost destule”, a mai spus Crin Antonescu.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *