Skip to content
Sport

Antonia, dezvăluiri de ULTIMĂ ORĂ despre sarcină: „Am fost la medicul meu pentru că simţeam că…”

Frumoasa cântăreaţă Antonia, mamă a doi copii Maya (5 ani) cu fostul soţ, italianul Vincenzo Castellano, şi un băieţel, Dominic (1 an) cu actualul iubit, Alex Velea, este din nou însărcinată.

Aceasta a oferit în exclusivitate pentru Cancan.ro detalii incendiare despre sarcină.

„Am fost la medicul meu pentru că simţeam că se întâmplă ceva şi mi-a confirmat ceea ce mă aşteptam să aud. Am fost, evident. extrem de fericită, Alexandru era cu mine. Apoi, am anunţat-o imediat pe Giulia, cea mai bună prietenă a mea. Sunt foarte împlinită! Dintotdeauna mi-am dorit să am trei copii şi iată că se întâmplă!”, a spus Antonia.

Însă, se pare că de data aceasta, băieţelul care urmează să vină pe lume i-a dat mai multe bătăi de cap Antoniei decât fraţii lui. „Da, am avut probleme şi au fost mai puternice faţă de sarcinile anterioare, m-am simţit rău, însă, din fericire, această perioadă a trecut deja. Îi mulţumesc lui Dumnezeu, sarcina decurge foarte bine, mă simt bine, nu m-am îngrăşat foarte mult, îmi pot face concertele şi toate proiectele aşa cum trebuie. Sunt norocoasă din acest punct de vedere”, a mai spus Antonia .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *