Skip to content
Politică

Antreprenorii, susținuți de CCIR. Ce trebuie să știe cei interesați

CCIR

Un eveniment pentru cei interesați sau din mediul de afaceri a fost anunțat de către Camera de Comerț și Industrie a României sub numele ”Start sustenabil pentru afaceri inovative”.

În parteneriat cu Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Mehedinţi, Camera de Comerţ şi Industrie Gorj şi Asociaţia de Dezvoltare “EQ”, CCIR organizează acest eveniment pentru a încuraja antreprenoriatul. În anunțul făcut de instituție, se arată că pe 27 februarie, începând cu ora 11:00, va avea loc în complexul Anna Events din Târgu-Jiu o campanie de informare.

În cadrul evenimentului, vor fi prezentate moalitățile de înscriere, etapele de parcurs, condiţiile de eligibilitate şi de accesare a subvenţiei nerambursabile pentru înfiinţarea afacerii. Camera de Comerț speră că, odată cu începerea acestui proiect menit să-i ajute pe 400 de oameni interesați de antreprenoriat, din judeţele Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt şi Vâlcea, să subvenționeze 60 de noi afaceri care să genereze minim 120 locuri de muncă.

Proiectul ”Start sustenabil pentru afaceri inovative” se va desfăşura pe o perioadă de 36 de luni calendaristice, în perioada09.01.2018 – 08.01.2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *