Skip to content
Politică

Anunț de ultimă oră! Ghiță, din ce în ce mai aproape de extrădare

a1.ro

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a făcut un anunț de ultimă oră. Se pare că fostul deputat PSD Sebastian Ghiță va avea parte de bătăi de cap, întrucât momentul extrădării sale.

Mai precis, documentele necesare extrădării, solicitate de instanța sârbă, vor fi transmise în cel mai scurt timp. La sfârșitul lunii martie, Toader va participa la o întâlnire cu ministrul Justiției din Serbia, subiectul ”Ghiță” fiind inevitabil, a punctat chiar ministrul, conform B1.ro.

„Documentele solicitate se refereau la natura și conținutul faptelor săvârșite. Adică, modul de desfășurare a activității infracționale, pentru că știți că este și condiția aceea a dublei incriminări. Prin urmare, judecătorii din Serbia au solicitat suplimentar referiri cu privire la natura, conținutul, modul de desfășurare a activității infracționale. Documentele au ajuns la Ministerul Justiției săptămâna trecută. Ministerul Justiției a solicitat Curții de Apel Ploiești informațiile necesare. Le-am primit. Astăzi, vom primi de la Curtea de Apel Ploiești originalul documentelor respective și, în momentul în care le primim, le vom trimitem imediat în Serbia. Noi vorbim despre ceea ce au solicitat și răspunsul pe care l-am formulat. Sigur, dacă vor considera necesar să solicite și altceva, imediat vom răspunde”, a spus Tudorel Toader.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *