Anunț de ultimă oră a lui Iohannis. Cum interpretează fostul consultant al lui Antonescu declarația prezidențiabilului ACL

Klaus Iohannis a făcut astăzi un anunț la RFI, prin intermediul căruia a precizat că va face un act de moralitate, în cazul în care Instanța Supremă dă un verdict negativ în procesul de incompatibilitate.

“Nu am niciun fel de emotii Nu vreau sa spun ca daca pierd procesul imi e indiferent,. Va trebui sa fac un act de moralitate, nu ilegalitate”, a declarat candidatul ACL la preşedinţie.

“Trebuie sa iau atitudine față de rezoluția de atunci, când o voi avea, voi face un pas de care vor fi toți multumiți”, a mai adăugat Iohannis.

Acest mesaj a fost descifrat de fostul consultant al lui Crin Antonescu, Niels Schnecker, a explicat la RTV că acest anunț al lui Iohannis este legat de actul retragerii din cursa prezidențială.

”Este vorba de retragere. E pe sistemul nu am încotro. Candidez și chiar dacă câștig nu pot ajunge în funcție. Singura cale este aceea a retragerii și astfel să fie susținut un alt candidat. Cred că varianta de rezervă este de fapt Teodor Meleșcanu și nu Monica Macovei”, a precizat fostul consultant al lui Antonescu.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL