Skip to content
Politică

Anunț de ULTIMĂ ORĂ privind cotele de refugiați. Ce spune Viktor Orban

IBTimes UK

Subiectul impunerii unor cote de refugiați pentru fiecare stat al Uniunii Europene a fost discutat joi seară de liderii statelor UE reuniţi la Bruxelles în Consiliul European de primăvară. Pe acest fond, Viktor Orban a făcut un anunț.

Mai precis, premierul ungar a afirmat că decizia privind impunerea repartizării unui număr de solicitanți ai azilului politic a fost amânată pentru luna iunie a anului curent. În plus, Orban a subliniat vineri faptul că țara sa ”a câștigat timp”, conform Agerpres.ro.

”Am afirmat clar că nu vom accepta niciun fel de propunere de cote obligatorii. Atât timp cât sunt prim-ministru, şansa pentru încheierea unui astfel de acord este zero”, a spus Orban într-un mesaj video postat vineri pe Facebook.

1 comentariu la “Anunț de ULTIMĂ ORĂ privind cotele de refugiați. Ce spune Viktor Orban

  1. In linii mari, imi place pozitia lui Victor Orban: ”Am afirmat clar că nu vom accepta niciun fel de propunere de cote obligatorii. Atât timp cât sunt prim-ministru, şansa pentru încheierea unui astfel de acord este zero”. Ideea continuta in acesta declaratia se potriveste cu prevederile in materie ale Constitutiei Romanieiei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *