Anunț din PNL: Partidul îl susține pe Nicolae Ciucă la candidatura pentru președinția României

PNL

Partidul Național Liberal își susține președintele la candidatura pentru președinția României, anunță deputatul PNL Daniel Fenechiu, liderul grupului PNL din Senatul României.

„Toate informațiile mele sunt legate de faptul că Partidul Național Liberal își susține președintele la candidatura pentru președinția României. Eu nu pot să merg pe faptul că cineva pune ceva sau spune altceva. Sunt liderul grupului PNL din Senatul României și nu vehiculez decât informații oficiale.  Cred că Nicolae Ciucă rămâne candidatul PNL”, a declarat Daniel Fenechiu, la B1 TV.

Chestionat în legătură cu întârzierea în anunțarea, în mod oficial, a candidatului partidului la alegerile prezidențiale, liberalul a susținut că:

„În România am constatat că nu e prima dată când candidații la președinție sunt anunțați mai târziu. Este vorba de maniera în care partidele înțeleg să-și stabilească strategiile politice. Cred că luna aceasta vom avea candidații”.

Și purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a spus luni, la Antena 3 CNN, că partidul are desemnat un candidat pentru alegerile prezidenţiale şi crede că vor ajunge în turul doi, mai ales după ce formaţiunea a ieşit întărită din alegeri.

„Toate ipotezele (despre retragerea lui Ciucă – n.r.) lansate până acum nu fac nimic altceva decât să încerce să acrediteze ideea că, vezi doamne, am avea dificultăți în a intra în turul doi.

Sunt ipoteze false. Nu există tensiuni în Partidul Național Liberal. Am ieșit întăriţi din aceste alegeri.

30 de procente este scorul cu care am confirmat încă o dată, dacă mai era nevoie, că suntem partidul cel mai puternic pe zona de dreapta în România.

De altfel, toți adversarii se tem, toți şi-au fixat turul doi ca obiectiv politic și toţi încearcă în momentul de față să lovească cumva PNL-ul, să slăbească cumva forța electorală a partidului, lucru care nu se nu se întâmplă.

Suntem foarte bine plasați, vom câștiga cu siguranță alegerile prezidențiale și, în mod evident, că orice fel de vulnerabilitate lansată acum în spațiul public nu e nimic altceva decât o ipoteză”, a spus Ionuţ Stroe, luni, la Antena 3 CNN.

Autor

  • Marinela Anghelus

    Redactor-șef PS News, coordonează echipa de jurnaliști ai PS News din 2017. Are o experiență de peste 8 ani în presa online. Înainte de a intra în presă, a ocupat poziția de consilier parlamentar pentru 2 ani, în perioada 2013-2015. În aceeași perioadă a făcut parte din echipa de specialiști digitali ai unei mari corporații din Statele Unite ale Americii - Lotus Interworks. Este absolventă a Facultății de Științe Politice a Universității București și a unui master de Relații Internaționale și Studii Europene la aceeași facultate. Ulterior, a urmat și cursuri de prezentator TV la Academia „Studiourile Buftea”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: