Skip to content
Sport

Anunț îmbucurător de la AFP. Ce pronostic fac cu privire la Halep

Simona Halep a avut un an 2014 extrem de bun, iar evoluțiile sale au făcut-o să fie în prim planul lumii tenisului mondial. Într-un material al agenţiei France Presse se arată că va fi una dintre cele mai serioase adversare ale Serenei Williams în lupta pentru titlu la Australian Open, primul Grand Slam al anului, care începe luni şi la care sportiva americană este mare favorită.

„Serena Williams este marea favorită la titlu, dar Australian Open este un turneu la care adeseori apar surprize frumoase. Finalistă la Roland Garros şi la Turneul Campioanelor, Halep visează să mai treacă un prag şi să câştige un turneu major. Ea va fi una dintre cele mai serioase rivale ale Serenei Williams, alături de Maria Şarapova şi Petra Kvitova. Serena speră să se impună la Australian Open, unde a câştigat cinci titluri, dar niciunul în ultimii cinci ani”, scrie AFP.

Jucătoarea Simona Halep, locul 3 WTA, o va întâlni pe sportiva italiană Karin Knapp (51 WTA) în primul tur la Australian Open în noaptea de duminică spre luni, de la ora 02.00.Meciul este programat la ora locală 11.00, pe Rod Laver Arena.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *