Skip to content
Alegeri locale 2020

Anunţ neaşteptat al Biroului municipal PNL. Cine va fi noul viceprimar al Capitalei

adevarul.ro

Biroul municipal al PNL a decis luni ca Stelian Bujduveanu, consilier general al Municipiului Bucureşti să fie viceprimar al Capitalei, a anunţat colegul său de partid şi contracandidatul său Cătălin Deaconescu, pe Facebook. Liderul PLUS Bucureşti Vlad Voiculescu va fi celălalt viceprimar al Bucureştiului.

Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidaţii liberali pentru poziţia de viceprimar general. Astăzi (luni – n.r.) Biroul Municipal PNL a decis că un alt liberal este mai potrivit pentru această funcţie. Respect decizia partidului, îl felicit pe Stelian Bujduveanu şi îi urez succes în mandatul următor. Sunt convins că va face o echipă bună cu Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu”, a scris Cătălin Deaconescu luni pe Facebook.

El a adăugat că rămâne liberal şi se luptă pentru proiectele pe care le-a propus pentru Capitală. „În ceea ce mă priveşte voi rămâne liberal şi mă voi bate în continuare pentru proiectele pe care le-am propus, atâta vreme cât PNL va mai avea nevoie de expertiza mea. Mulţumesc celor care m-au încurajat şi susţinut în acest demers, din interiorul PNL dar şi celor din societatea civilă. Continuam împreună!”, a conchis Deaconescu.

Nu e niciun secret pentru nimeni că am fost unul dintre candidații liberali pentru poziția de viceprimar general….

Publicată de Catalin Deaconescu pe Luni, 5 octombrie 2020

Tot luni, Biroul Executiv al PNL a votat şi a ratificat colaborarea cu PMP, la nivelul consiliilor locale şi al consiliilor judeţene. Întrebat despre posibilitatea ca Mihail Neamţu să fie viceprimar, liderul liberalilor Ludovic Orban a precizat duminică seară că nu este exclusă această variantă.

Liderul PMP Eugen Tomac a anunţat că a propus premierului Ludovic Orban un acord de colaborare în administraţiile locale acolo unde pot fi formate majorităţi de dreapta. El a adăugat că PMP va merge pe cont propriu la alegerile parlamentare.

Liderul PMP a mai declarat, întrebat duminică dacă a negociat cu PNL ca Mihai Neamţu să fie viceprimar al Capitalei, că nu poate confirma sau infirma informaţiile, pentru că nu a fost semnat protocolul de colaborare la nivelul administraţiilor locale cu partidul condus de Ludovic Orban. Tomac a adăugat că „vom negocia foarte multe funcţii în toată ţara, inclusiv în Bucureşti”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *