Skip to content
Politică

Anunț PSD: Câți membri se vor prezenta la urne la scrutinul de duminică

Secretarul general al PSD, Andrei Dolineaschi a anunțat, marți, că aproximativ 530.000 de membri ai Partidului Social Democrat (PSD) sunt așteptați, duminică, la urne, pentru a-și exprima punctul de vedere cu privire la candidatura lui Liviu Dragnea la funcția de președinte al partidului, în cadrul unui scrutin intern, potrivit realitatea.net.

Potrivit acestuia, secțiile de votare, care vor fi amenajate în sediile PSD, în birourile parlamentare sau în spații închiriate, vor fi deschise la ora 8.00 și se vor închide la ora 20.00.

„Fiecare membru de partid are drept de vot. El figurează în baza de date a organizației respective. Votul va fi exprimat în baza actului de identitate, alegătorul urmând să semneze pe borderou în dreptul numelui. Pe buletinul de vot va fi doar o singură întrebare, legată de susținerea pentru candidatul Liviu Dragnea, la care se răspunde cu da sau nu, prin bifarea cu pixul în dreptul opțiunii”, a afirmat Dolineaschi.

El susține că participarea la vot nu este condiționată de plata cotizației către partid.

Rezultatul scrutinului, care va fi cunoscut cel mai probabil pe 12 octombrie, va fi validat la Congresul Național al PSD din 18 octombrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *