Skip to content
Puterea Știrilor Video

Anunțul care dă speranțe Guvernului Orban: Moțiunea de cenzură nu trece!

Inquam Photos / George Calin

Liderul PMP Eugen Tomac susţine că moţiunea de cenzură nu va trece. „Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic. Doar Ciolacu şi ai lui sunt capabili, din raţiuni electorale mărunte, să îşi imagineze că există opţiunea de a suprapune o criză politică peste cea sanitară, economică, socială”, a scris Eugen Tomac pe Facebook. PMP nu votează moţiunea PSD.

”Moţiunea nu trece! În timp ce toată Europa se concentrează pe măsuri de combatere a crizei generate de coronavirus, cu efectele asociate, în România discutăm de moţiunea de cenzură a PSD. Ţara nostră se află pe marginea prăpastiei (atât economic, cât şi din perspectiva crizei sanitare), iar PSD se pregăteşte să-i dea un brânci fatal. Să depui moţiune de cenzură într-o situaţie de urgenţă este un act iresponsabil şi cinic. Doar Ciolacu şi ai lui sunt capabili, din raţiuni electorale mărunte, să îşi imagineze că există opţiunea de a suprapune o criză politică peste cea sanitară, economică, socială. Noua conducere a PSD s-a discreditat imediat cum a fost aleasă, alegând să pună partidul deasupra românilor şi deasupra ţării. Moţiunea nu va trece!”, a scris Eugen Tomac pe Facebook.

Ludovic Orban a declarat că obiectivul PNL este să nu treacă moţiunea de cenzură. Premierul a adăugat că i se pare un gest iresponsabil din partea PSD să depună moţiune de cenzură cu trei luni înainte de alegeri şi a somat din nou PSD să nu decidă calendarul dezbaterii şi votului moţiunii acum şi să aştepte decizia CCR pe conflictul juridic între Executiv şi Parlament, sesizat de Guvern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *