Skip to content
Politică

Anunțul de ULTIMĂ ORĂ al Gabrielei Firea privind Turneul Final UEFA 2020

libertatea.ro

Cum România va găzdui o parte din meciurile din cadrul Turneului Final UEFA 2020, Primăria Municipiului București lucrează la dezvoltarea Capitalei pentru a întruni toate cerințele. Pe acest fond, Gabriela Firea a făcut un anunț important.

Mai precis, edilul Bucureștiului a avut vineri la sediul PMB o întâlnire cu două persoane vitale în acest proiect: Ministrul Tineretului și Sportului, Ioana Bran, precum și cu renumitul fotbalist Gheorghe Popescu, consilierul onorific al premierului României, Viorica Dăncilă, conform B1.ro. Cu acest prilej, fostul om de televiziune a punctat faptul că este vital să nu existe probleme logistice și de securitate.

 ”Acest eveniment sportiv de  anvergura internationala reprezinta pentru Capitala Romaniei o oportunitate extraordinara de promovare a sportului, de dezvoltare a infrastructurii sportive, precum si de promovare a Romaniei ca destinatie turistica si de investitii. In dubla sa calitate de oras-gazda si de administrator al Arenei Nationale, Primaria Municipiului Bucuresti a luat deja o serie de masuri pentru ca  organizarea Turneului Final UEFA EURO 2020 sa se defasoare in cele mai bune conditii si cu respectarea tuturor cerintelor impuse de forul sportiv european. Pe parcursul evenimentului ne asteptam sa fim vizitati de un numar mare de turisti si de peste 120.000 de suporteri. Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii de desfasurare a evenimentelor fotbalistice, din toate punctele de vedere: siguranta si securitate, mobilitate, timp liber etc. Pana in prezent nu avem intarzieri, suntem in grafic cu toate pregatirile, iar delegatiile UEFA vin lunar la Bucuresti si verifica desfasurarea actiunilor prevazute in program”, a susținut Gabriela Firea.

Totoată, Firea a subliniat existența unui serviciu dedicat acestui eveniment, o structură de management de proiect cu atribuțiuni în implementarea cerințelor UEFA și a definitivat planurile de infrastructura pentru pregătirea Campionatului European, mai ales ca, în cea mai mare parte a timpului, fanii se vor afla în afara stadionului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *