PSnews

Ediția de București

Anunţul făcut de Metrorex în această dimineaţă

Trenurile de metrou circulă direct de luni, 1 mai, fără transbordare, pe Magistrala 4 Gara de Nord 2 – Străuleşti,  ‘din 1 mai 2017, trenurile de metrou vor circula direct, fără transbordare, pe Magistrala 4 de metrou – tronsonul Gara de Nord 2 – Străuleşti. Intervalul de succedare între trenuri va fi de 11 minute, iar timpul parcurs de la Gara de Nord 2 la Străuleşti va fi de 16 minute, cu 4 minute mai puţin decât în prezent’, precizează un comunicat, citat de antena3

Potrivit acestuia, odată cu îndeplinirea tuturor normelor de siguranţă şi a condiţiilor reglementate de transport va fi introdus un nou grafic de circulaţie.

Astfel că, prin implementarea din 1 mai a.c. a noului grafic, se va diminua timpul parcurgerii distanţei dintre staţii, călătorii nu vor mai schimba trenul pentru a ajunge la staţia Străuleşti, acest lucru generând creşterea gradului de confort al călătorilor’, menţionează Metrorex.

În prezent, pe acest tronson trenurile circulă în sistem pendulă, la circa 8 minute, cu transbordare în staţia Parc Bazilescu.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi