Skip to content
Politică

Anunțul făcut de ministrul Ionuț Stroe, în ziua în care s-au înregistrat peste 3.500 de cazuri de COVID-19

Inquam Photos / Octav Ganea

În România au fost înregistrate peste 3.500 de cazuri de infectare cu COVID-19 în ultimele 24 de ore, iar ministrul Ionuț Stroe a anunțat că stadioanele vor rămâne închise.

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, le cere suporterilor să mai aibă răbdare: „Vedeți că situația devine tot mai grea și, din păcate, în România am ajuns să batem record după record în privința infectărilor cu noul coronavirus. Azi am avut peste 3.500 de cazuri, este îngrijorător.

Le cer fanilor care așteaptă revenirea pe stadioane răbdare, înțelegere și prudență! Nu se poate vorbi de așa ceva acum. Criza este atât de mare și trebuie să o gestionăm cu mare atenție. Nu luăm în calcul întreruperea campionatului, dar vedeți că în Cehia s-a întâmplat și asta”, a spus Ionuț Stroe, pentru ProSport.

Peste 200 de zile de când fanii nu mai au voie pe stadioane

Ultimul meci cu spectatori a avut loc pe 8 martie, la jocul Rapid – CSM Reșița, scor 0-1. Arena din Regie a fost aproape plină la ultimul joc al lui Daniel Pancu pe banca giuleștenilor. De atunci, pandemia de COVID-19 a ținut stadioanele închise.

Întreg fotbalul românesc a fost înghețat în perioada stării de urgență, iar ulterior meciurile s-au reluat fără spectatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *