Skip to content
" "
Politică

Anunțul Gabrielei Firea după plecarea lui Robert Negoiță din PSD

Inquam Photos / George Călin

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a oferit o primă reacție după anunțul lui Robert Negoiță privind plecarea sa din PSD. Edilul Capitalei a precizat că este surprinsă de decizia lui Robert Negoiță, însă asta nu va afecta rezultatele următoarelor alegeri locale.

Am fost surprinsă de declarația lui Robert Negoiță, nu discutasem asta anterior. Nu cred că acum pot avea o explicație clară pentru acest gest, dar nu cred ca eu voi fi afectată administrativ. Este, însă, o pierdere umană”, a spus edilul.

" "

Gabriela Firea a adăugat că Negoiță îi este prieten și se aștepta să îi comunice decizia de a nu mai candida din partea PSD la alegerile locale. Nu în ultimul rând, edilul a susținut că nu va renunța la candidatura sa la Primăria Capitalei.

„Nu am luat niciodată în calcul să renunț la candidatura la Primăria Capitalei. Încearcă să îmi șubrezească încrederea cu zvonurile privind renunțarea mea. Îmi doresc în continuare o alianță cu Pro România și cu ALDE. Nu îl voi critica niciodată pe Robert Negoiță. Dacă Robert Negoiță avea să îmi spună ceva, trebuia să mi-o spună în față. PSD are nevoie de o conducere stabililă. În PSD, oamenii de echipă văd partea bună și înțeleg că problemele se rezolvă în interior. Victor Ponta și alții care au plecat din PSD aruncă acum cu pietre spre partid”, a mai precizat Gabriela Firea.

Primarul sectorului 3, Robert Negoiță, a anunțat, luni dimineața, într-o postare pe Facebook, că nu va mai candida din partea PSD la alegerile locale din toamnă.

După aproape 20 de ani de când am început aventura politică, dedicându-mi toate energiile şi priceperea unui partid de a cărei ideologie m-am simţit întotdeauna cel mai apropiat, a venit astăzi momentul să închei acest capitol. Anunţ public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale din această toamnă”, scria Robert Negoiță.

DETALII AICI: PSD mai pierde o primărie în București! Robert Negoiță: Anunț public, astăzi, că nu voi mai candida din partea PSD la alegerile locale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *