Skip to content
Politică

Anunțul ÎNGRIJORĂTOR al ONU. ISIS, plan sumbru pentru Europa

businessinsider.com
" "

Gruparea teroristă ISIS pregătește un plan sumbru pentru Europa. Teroriștii vor să provoace încă un val de migrație prin care să se poată infiltra în Europa.

Conducători ai ISIS care pleacă din Siria colaborează cu alte grupări teroriste din Africa, grupări împreună cu care se dorește crearea unui nou val de migrație în Europa. Scopul este acela de infiltrare a teroriștilor în mulțimea de oameni ce urmează să migreze pe continentul european, informează News.ro.

" "
" "

Informațiile au fost prezentate de către șeful Programului de Alimentație Globală al ONU, David Beasly, în timpul unui summit de două zile la Bruxelles despre Siria. Fostul guvernator a declarat că europenii trebuie să fie conștienți de strategia de infiltrare a teroriștilor, pentru că în curând vom fi părtașii unui nou val de migrație, similar cu cel de acum câțiva ani, doar că de data aceasta vor fi infiltrați mult mai mulți membri ISIS.

„Ei colaborează cu grupările extremiste precum Boko Haram sau al-Qaida pentru a-şi împărţi teritoriile şi resursele şi pentru a continua să infiltreze şi destabilizeze în speranţa că vor spori migraţia către Europa acolo unde se pot infiltra şi cauza haos”, a spus Beasley.

Beasly susține că teroriștii se vor folosi de criza de hrană din regiunea africană Sahel, regiune în care se află peste 500 de milioane de cetățeni, mult mai mulți astfel decât cei din Siria.

„Dacă credeaţi că aţi avut o problemă din cauza destabilizării unei ţări ca Siria cu 20 de milioane de cetăţeni, aşteptaţi ca regiunea Sahel, cu peste 500 de milioane de cetăţeni, să se destabilizeze mai departe. Iar acum trebuie să se trezească comunitatea europeană şi internaţională”, a mai declarat Beasley.

Pe lângă planurile teroriștilor ISIS din Arfica, Beasley anunță și o catastrofă ce urmează să aibă loc la granița sudică a Siriei, acolo unde foarte mulți oameni se străduiesc să supraviețuiască, mai adaugă sursa citată.

„În interiorul Siriei mai avem nevoie de 310 milioane de euro. Scopul nostru este să ajungem la 4 milioane de persoane, din cele 6,5 milioane care duc lipsa hranei. Iar în acest stadiu, ajungem doar la trei milioane din cauza lipsei de resurselor”, a mai afirmat Beasley.

 

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *