Skip to content
Politică

Apa Nova, transformări inedite. Cifrele date de Banca Mondială

www.looms.ro

Apa Nova – Compania de Ape București este în plin proces de transformare și modificare, fapt dovedit de ultimele acțiuni pe care le-a făcut.

„Apa Nova – Compania de Ape București a adoptat, imediat după schimbarea echipei manageriale, un comportament public de excepție față de clienții din România: dezbatere publică anuală (2016, 2017) cu publicul larg, îmbunătățirea vitezei de reacție în cazul avariilor, găsirea de soluții mai bune în activitatea de facturare, comunicare rapidă și cât se poate de personală cu bucureștenii. Reamintim că aceste consultări publice sunt o premieră în țara noastră. Ele sunt parte a dorinței noastre de transparență si eficiență pe care noua echipă și-a asumat-o odată cu preluarea managementului.
Știm că este esențial să comunicăm, să informăm cetățenii despre ceea ce facem şi să fim mereu la curent cu problemele pe care aceştia le întâmpină legat de serviciile pe care le furnizăm.
Am stat în fața a mii de oameni, unii furioși, alții curioși, şi le-am explicat toate oportunitățile şi provocările. Am aflat de la acei oameni, probleme, frustrări, soluții pe care niciun call center nu le poate afla – şi asta ne-a ajutat enorm pe toți, şi pe domniile lor, şi pe noi. Nu se poate altfel, atunci când lucrezi pentru oameni, cu oamenii trebuie să vorbești şi să te sfătuiești,” se arată pe pagina oficială apanovabucuresti.ro

Noua echipă managerială subliniază faptul că în Capitală există unul dintre cele mai bune raporturi preț/calitate din țară; sunt 56 puncte de control a calității apei din rețea, desemnate de către Direcția de Sănătate Publică și 181 de puncte computerizate de control ale ANCAB, iar modernizarea continuă ne permite să livrăm populației apă de cea mai bună calitate, la unul din cele mai scăzute prețuri din țară (locul 40 din 44 orașe mari din România).

Calitatea apei este controlată automat, continuu şi permanent pe fluxul de producție, urmărindu-se aproximativ 55 de parametri fizici, biologici şi microbiologici. Dacă un singur parametru nu este respectat, uzina de apă se blochează.

1

Potrivit cifrelor, se pare că firma a atins atât indicii de performanță impuși, ba chiar i-a depășit semnificativ.

apa nova

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *