Skip to content
Politică

Apar primele schimbări politice în Vrancea, după instalarea noului guvern. Nou şef, de la PSD, la Direcţia Silvică

adevarul

Odată cu instalarea noului guvern PSD-PNL-UDMR la Palatul Victoria, încep să se producă primele mişcări politice şi la nivelul instituţiilor deconcentrate.

În Vrancea, prima schimbare a fost operată deja la Direcţia Silvică Vrancea, acolo unde liberalul Victor Dumitru, care a condus în ultimii aproape doi ani instituţia, a fost înlocuit cu social-democratul Lucian Zamfir.

O să revin pe postul meu, la Regenerarea Pădurilor, unde sunt responsabil cu activitatea de împăduriri. Eu am fost numit cu delegaţie, pentru o perioadă de un an şi opt luni, iar delegaţia a expirat, ocazie cu care titularul postului a revenit în funcţie, ne-a declarat Victor Dumitru, cel care a deţinut până pe 1 decembrie funcţia de director.

Acesta a mai condus în trecut Ocolul Silvic Focşani şi Ocolul Silvic Adjud. Victor Dumitru este şi ales local în cadrul Consiliului Local Focşani, el fiind liderul de grup al Partidului Naţional Liberal în legislativul focşănean, scrie adevarul.ro.

Cât îl priveşte pe Lucian Zamfir, acesta a mai condus Direcţia Silvică în perioada guvernelor PSD, între 2012 şi 2020.

În administrarea Direcţiei Silvice Vrancea se află peste 50.000 de hectare de pădure.

În perioada imediat următoare este de aşteptat noi mutări la nivelul instituţiilor deconcertate, acolo unde PNL are directori interimari, cum este Direcţia de Sănătate Publică, Agenţia de Plăţi şi Intervenţii în Agricultură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *