Skip to content
Internațional

Apar tot mai multe dovezi care demonstrează că Putin a ordonat un adevărat masacru. Eugen Tomac: Va fi condamnat!

Inquam Photos / Octav Ganea

Europarlamentarul Eugen Tomac, președintele PMP, afirmă, marți dimineață, că apar tot mai multe dovezi care demonstrează că Vladimir Putin a ordonat un adevărat masacru la Bucea.

El a postat pe pagina sa de Facebook un filmuleț de la New York Times care prezintă imagini capturate de satelitul Maxar Technologies cu privire la situația de la Bucea.

Putin va fi condamnat!

Avansul tehnologic ne ajută, în prezent, să demontăm orice încercare disperată a Kremlinului de a falsifica realitatea.

The New York Times a spulberat teoria lansată de Moscova, precum că masacrul de la Bucea este o înscenare a Kievului. Intr-o analiză jurnalistică a prestigioasei publicații sunt prezentate imagini capturate de satelitul Maxar Technologies, pe 11 martie, corelate cu cele filmate după plecarea trupelor ruse din Bucea.

Astfel, se demonstrează că apariția persoanele decedate pe străzile din Bucea coincide cu data sosirii trupelor ruse în oraș. Imaginile din stânga ecranului sunt din 1 aprilie, filmate de un localnic după plecarea militarilor trimiși de Putin. Aceasta este dovada că timp de trei săptămâni, corpurile oamenilor omorâți au stat în aceeași poziție, iar teoria lansată de Rusia este o dezinformare marca Kremlin.

Apar tot mai multe dovezi care demonstrează că Putin a ordonat un adevărat masacru, iar imaginile cu genocidul din Bucea și nu numai, sunt dovezi incontestabile pentru a-l trimite pe criminal în fața unui tribunal internațional”, afirmă Tomac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *