Skip to content
Societate

Aparat de monitorizare a funcţiilor vitale, donat de Arhiepiscopia Târgoviştei către Spitalul Judeţean

Facebook

Arhiepiscopia Târgoviştei va dona Spitalului Judeţean din municipiu un aparat de monitorizare a funcţiilor vitale, se arată într-un comunicat al Arhiepiscopiei, remis joi.

Ca o contribuţie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de desfăşurare a activităţilor spitaliceşti, pe fondul pandemiei de COVID-19, joi, 26 martie 2020, la iniţiativa Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit Nifon, Arhiepiscopia Târgoviştei a achiziţionat un aparat pentru monitorizarea funcţiilor vitale, de tipul Fukuda Denshi DS- 8100N, în valoare de 21.000 lei, pentru a-l dona Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte„, se arată în comunicat.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei îndeamnă credincioşii să respecte reglementările legale privind izolarea la domiciliu, scrie agerpres.ro.

Reamintim că Eparhia noastră contribuie la efortul naţional şi global de eradicare a pandemiei de COVID 19 prin numeroase activităţi, demersuri şi proiecte, precum şi îndemnându-şi proprii credincioşi de a respecta cu stricteţe reglementările legale privind carantina la domiciliu„, mai informează Arhiepiscopia Târgoviştei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *