Skip to content
Sport

Apariție de senzatie pe plajă. Vezi cum a fost surprins Ion Țiriac alături de o femeie FOTO

Canicula de la sfârșitul săptămânii trecute l-a convins pe Ion Țiriac să lase în urmă Bucureștiul, cu destinația litoralul românesc.

Țiriac s-a răcorit weekend-ul trecut pe o plajă de fițe din Mamaia, cot la cot cu câteva mii de români care au căutat să scape de canicula din orașe la malul Mării Negre. Responsabil, omul de afaceri și-a făcut apariția pe plajă dis-de-dimineață, ca să profite de soarele blând al primelor ore ale zilei.

A făcut plajă, a intrat în apă, unde s-a scufundat și a făcut pluta cu entuziasmul unui copil. Totul, sub privirile atente ale bodyguarzilor, care nu l-au slăbit din ochi nicio clipă.

După prânz au început mișcările de trupe în jurul șezlongului omului de afaceri. Bodyguarzii au pregătit locul pentru încă o persoană, potrivit Click.ro

screenshot_20160730-173333_0

Spre surpriza tuturor, cea care a venit să-I țină companie lui Ion Țiriac a fost Laurette (32 de ani). Frumoasa mulatră s-a așezat pe un șezlong lângă Țiriac, iar cei doi au conversat relaxați preț de trei ore, fără să se miște. La sfârșitul zilei de plajă, Țiriac și Laurette au plecat împreună, cu mașina miliardarului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *