Apartamente ieftine promise de Simion. Tănase Stamule: „Are capacitatea de a păcăli populația prin tot felul de scheme”

Foto: Facebook Tanase Stamule
Liberalul Tănase Stamule comentează informațiile privind înscrierea a sute de bucureșteni în programul lui George Simion. El spune că cei de la AUR și-au chemat cunoscuții să stea la coadă la apartamente ieftine. Stamule face aceste afirmații în urma unor documentări despre acest subiect care a apărut în mass-media.
„S-a umplut internetul de oameni mirați de coada la apartamente ieftine promise de aurarul netot. Îi pot reproșa multe domnului aurar însă nu și capacitatea de a păcăli populația/media prin tot felul de scheme PR bine gândite.
Văzând pozele am văzut zeci de membri de partid din București, foști PSD-iști, PNL-iști, USR-iști care sunt astăzi membri AUR și care erau la aceste cozi.
După ce m-am documentat puțin am aflat că AUR și-a chemat membrii și prietenii lor să stea la coadă pentru a da dovada unei cereri uriașe și pentru a crea o gălăgie națională.
Se pare că nu sunt așa de mulți români prostiți de aurarul netot însă din păcate, fără să cerceteze deloc, presa și o mare parte a gânditorilor de social media au fost păcăliți și i-au mai făcut puțină publicitate acestui personaj semidoct”, a scris Tănase Stamule pe Facebook.

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: