Skip to content
Politică

Apel disperat al PNL pentru Dragnea in vederea susținerii unui proiect important

Alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD-ului pare a schimbat și logica relației politice dintre PSD și PNL. După ce Dragnea a spus că PSD ar fi dispus să poarte un dialog cu PNL asupra Codului Fiscal, liderii PNL plusează.

Alina Gorghiu, co-președintele PNL, face un apel la Dragnea pentru a susține un alt proiect important pentru România din punctul de vedere al PNL – votul prin corespondență. Liderul PNL îi cere lui Dragnea „să sprijine propunerea PNL de a discuta această lege în sesiunea extraordinară a Parlamentului, care se va convoca pentru Codul Fiscal”.

Legea votului prin corespondență trebuie să fie adoptată înainte de luna septembrie, pentru ca românii de peste hotare să poată beneficia de acest sistem la alegerile parlamentare de anul viitor. I-am cerut liderului PSD, Liviu Dragnea, să sprijine propunerea PNL de a discuta această lege în sesiunea extraordinară a Parlamentului, care se va convoca pentru Codul Fiscal. Liviu Dragnea are ocazia să arate că măcar domnia sa a învățat lecția alegerilor din 2014 și nu vrea să repete abuzurile de atunci”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

Sursa Foto: Facebook

gorghiu postare

1 comentariu la “Apel disperat al PNL pentru Dragnea in vederea susținerii unui proiect important

  1. Alta magarie, alta escrocherie; adoptati sistemul din Grecia: cine vrea sa voteze, sa vina acasa. Sau cine vrea sa voteze sa se inscrie pe liste la ambasade ca sa se stie numarul doritorilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *